Se, hvordan 130 seniorboliger i Nijmegen blev renoveret med Steni Nature og Steni Colour.

130 seniorboliger i Nijmegen i Holland er blevet totalrenoveret med facadeplader fra Steni. De 130 seniorboliger i Zwanenburg/Bloemberg var blevet så nedslidt på grund af alder og slitage, at de ikke længere opfyldte sikkerhedskravene for denne type bolig.

Ville blive boende
Beboerne, som i gennemsnit er 75 år, ville gerne blive boende i lejlighederne. De ønskede, at lejlighederne skulle se moderne ud igen, at ting, som de gennem længere tid havde klaget over, skulle udbedres, og at lejlighederne skulle blive bedre egnet til en moderne hverdag.

Bygherren valgte Steni på grund af facadepladernes styrke, produkternes 40 års garanti og muligheden for at kombinere farver og strukturer ved hjælp af facadeplader fra én og samme leverandør.​

Totalrenovering
Lejlighederne var i så dårlig stand, at beboernes trivsel og miljø med årene var blevet kraftigt forringet. Man besluttede derfor i nært samarbejde med beboerne, at der skulle gennemføres en gennemgribende, men også bæredygtig renovering af lejlighederne med blandt andet bedre isolering af hensyn til både varme og støj, bedre ventilation og en ny facade.

Steni Nature og Steni Colour
Til facaden valgte man Steni Nature og Steni Colour. I alt blev der monteret 4.500 m² Steni Nature SN140 FM og 600 m² Steni Colour SN8020. Bygherren valgte Steni på grund af facadepladernes styrke, produkternes 40 års garanti og muligheden for at kombinere farver og strukturer ved hjælp af facadeplader fra én og samme leverandør. Nu er projektet gennemført, og beboerne er godt tilfredse og trives i deres "nye" lejligheder.