Bedst på totalomkostninger: Prøv vores facadekalkulator

Vi gør det enklere for dig at beregne pris på dit projekt. Med vores priskalkulator kan du sammenligne slutsummen på Steni facadeplader med andre facadeplader frem til montering. Og husk: Tid og spild er en vigtig del af regnestykket.

Enkel omkostningsberegning

Beregn prisen på facaden - prøv priskalkulatoren

Steni’s facadeplader er ofte lidt dyrere hvis du kun regner pris pr kvadratmeter. Men det er slutsummen der tæller! Derfor er det afgørende at medtage både arbejdstid og spild i regnestykket. Glem heller ikke at ingen andre facadeplader har 60 års garanti. Pladerne er også stort set vedligeholdelsesfrie.

Steni’s plader kan leveres færdig skåret i ønsket format, og de kan også forbores. Dette gør at vi ofte er bedre på totalomkostninger end vores konkurrenter efter montering.

 

 

 

Beregner prisen hurtigt og enkelt

Vores digitale priskalkulator gør det enkelt for dig at få overblik. Med kalkulatoren kan du nemt sammenligne prisen på monteringsklare facadeplader fra Steni med konkurrenterne.

I tillæg til arbejdskomkostninger og pris pr kvadratmeter, tilføjer du spild og den tid der går med skæring, kantforsegling og boring. Så ser regnestykket anderledes ud end hvis du kun regner kvadratmeterpris. For pris er

Spar tid og penge

Med Steni’s facadeplader sparer du både tid og penge. Du kan få leveret formattilpassede plader efter eget ønske og facadepladerne kan forbores. Alt dette vil lette arbejdet på byggepladsen.

Pris er langt mere end kun indkøbspris, husk altid at sammenligne alle dele af prisbillede.

Tid til skæring, boring og spild udgør en stor forskel på totalomkostningerne.

Snak med os om dit næste projekt

Tag kontakt for spørgsmål om pris og løsninger. 

For mere information og inspiration, tilmeld dig nyhedsbrevet og følg os på sociale medier.

FAKTA

  • Kan leveres færdig skåret
  • Kan leveres færdig boret
  • Robust, slagfast og vandtæt facade
  • Enkel montering
  • Minimal vedligeholdelse
  • 60 års funktionsgaranti

Spørgsmål & svar

Hvordan kan jeg beregne prisen på mit projekt?
Du kan bruge vores priskalkulator for at få en indikation på slutsummen på Steni facadeplader sammenlignet med andre produkter. Priskalkulatoren tager hensyn til arbejdsomkostninger, spild og tid brugt på skæring, kantforsegling og boring. Husk at endelig pris vil variere afhængig af dit specifikke projekt, så vi anbefaler at kontakte os for en detaljeret udregning.

Hvorfor skal jeg vælge Steni facadeplader når de er lidt dyrere pr kvadratmeter?
Selv om Steni facadeplader kan virke dyrere pr kvadratmeter, får du ofte en lavere totalomkostning. Vores plader kan leveres færdig skåret, forboret, og tilpasset dit projekt, noget der reducerer tid og arbejdsomkostninger på byggepladsen. Priskalkulatoren giver dig en indikation, men for nøjagtig pris anbefaler vi at få en specifik beregning baseret på dit projekt.

Hvad er fordelene ved at bruge Steni’s facadeplader?
Med Steni sparer du både tid og penge. Vores facadeplader kan leveres færdig tilpasset dine specifikationer, forbores, og vi tilbyder MA-pakning. Dette effektiviserer arbejdet på byggepladsen, noget der kan reducere totalomkostningen. For en indikation kan du bruge priskalkulatoren, men tag gerne kontakt for en mere nøjagtig prissættelse baseret på dit projekt.