Monter rigtigt – undgå dyre fejl

For at undgå kostbare fejl på byggeplads har vi udviklet en app som giver dig som montør bedre vejledning og en ekstra tryghed.

Ny mobilapp gør montering enklere

Der kan opstå tvivl om montering ude på et byggeprojekt. Monteringsfejl kan koste både tid og penge. Nu har vi gjort det enklere at finde montagevejledningen frem – når du har brug for den. 

Prøv Stenis digitale monteringsvejledning. 

Med klare, visuelle trin-for-trin vejledninger og nem adgang til information undgår du at montere forkert. Samtidig slipper du for at lede i papirmanualer og PDF'er. I appen finder du nemt den rigtige monteringsvejledning, når du har brug for den, og til præcist den del af monteringsprocessen, du er ansvarlig for.

 

Tilgængelig på 8 sprog

Let tilgængelig digitalt – og altid opdateret. 

Appen kan downloades her – enkel tilgang for hele teamet

 

Du har altid tilgang til opdaterede montagevejledninger på mobilen.

FAKTA

  • Visuelle step-by-step vejledninger  
  • Enkel tilgang til alle moduler i montagevejledningen 
  • Tilgængelig på 8 sprog 
  • Altid opdateret i appen 

For at gøre den tilgængelig for alle på projektet, findes montagevejledningen på otte sprog. Dette gør at både lokale og internationale montører kan arbejde uden sprogbarrierer, noget der reducerer misforståelser og fejl.  

Udviklet af Buildright

Vi har udviklet monteringsappen i samarbejde med det norske selskab Buildright, som er eksperter i at lave brugervenlige monteringsinstruktioner. Deres løsninger sikrer at håndværkere altid har enkle og tydelige vejledninger tilgængelig, selv på små mobilskærme ude på byggepladsen. Dette bidrager til øget effektivitet, præcision og reducerer risikoen for fejl og reklamationer. Resultatet er hurtigere færdiggørelse af projekter, lavere omkostninger og mindre affald.