Solceller og STENI Protego

Solceller
Solcellepanelerne fra Solartag.dk passer til dimensionerne på Stenis tagplader. Solartag.dk kan dermed levere en solcelleløsning, der kan bruges sammen med Stenis tagplader i en flot og harmonisk løsning, som samtidig er meget let og hurtig at montere sammen med Stenis tagplader.

Solcellepanelerne fra Solartag.dk ligner Steni Protego til forveksling og skaber en arkitektonisk sammenhæng mellem tagplader og solceller, der visuelt smelter sammen. De to produkter giver helt nye muligheder for at lave bæredygtigt byggeri, hvor taget fremstår med et harmonisk udtryk, selvom det består af forskellige produkter med hver deres funktion.

”Vores grundlag for at samarbejde er, at både Steni og Solartag.dk er orienteret mod grønnere og mere æstetiske byggematerialer," siger Claus Bøgeskov hos STENI Danmark A/S.

Solartag.dk leverer anlæg, hvor solcellepaneler og tagplader lægges sammen. Solcellerne monteres i samme arbejdsgang som tagpladerne, og man sparer således både montagetid og udstyr.

Som en del af samarbejdet er det også muligt for den private forbruger at købe Stenis innovative og strømproducerende tagløsning.

Tag- og solcelleløsningen forhandles igennem Solartag.dk

Kontakt Solartag.dk for at høre mere om mulighederne.