Lancerer mørk kerne på Steni Colour facadeplader

Efter indspil fra markedet lancerer vi nu Mørk kernefarve til Steni Colour facadeplader med mørk overflade. Mørk kerne er tilgængelig for bestilling og sat i produktion.

– Vi har allerede lys kerne og muligheden for sort kantlak i sortimentet, og nu har vi også udviklet en mørk kernefarve. Den lyse og mørke kernefarve gennemfarver hele facadepladen, så facadepladernes kantfarve forbliver uændret, også efter skæring på byggeplads. Det forklarer Projekt- og produktdirektør Ola Harildstad Olsen.

I tillæg kan vi, som i dag, tilbyde sort kantlak for kunder som ønsker det helt specielle udtryk.

Ikke synlige overgange

Den nye mørke kernefarve tilbyder en visuel forbedring ved at sørge for at kanterne på Steni Colour-pladerne glider mere i et med pladernes overflade og giver ikke synlige overgange.

Vi er altid på jagt efter måder at forbedre vores produkter på, og følger med i hvad kunderne efterspørger i markedet, som denne udvikling er et bevis på. Vi har dygtige folk på laboratoriet der har udarbejdet komplette og gode farvevalg for at øge tilgængeligheden for vores kunder.

Snak med os om dit næste projekt

Tag kontakt for spørgsmål om farvemulighederne.

For mere information og inspiration, tilmeld dig til nyhedsbrevet og følg os i sociale medie

FAKTA

  • 80 standardfarver
  • Utallige specialfarver
  • 14 farver predefineret med lys kerne
  • 66 farver predefineret med mørk kerne. 
  • Alt kan leveres med lys kerne på forespørgsel. 
  • 3 glansgrader; Mat, HalvMat og HøjGlans 

Spørgsmål & svar om mørk kjerne

Hvad er fordelene med mørk kernefarve på facadeplader?
Mørk kernefarve på facadeplader tilbyder en æstetisk forbedring ved at sørge for at kanterne på pladerne glider mere i et med pladernes overflade. Dette skaber et rent og en bedre helhed i udseendet, som er vigtigt i projekter hvor æstetikken står i fokus. Valget mellem lys og mørk kerne giver muligheden for at skabe ikke synlige overgange eller spændende kontraster, afhængig af projektets krav og ønskede udseende.

Hvilke kernefarver findes der?
Steni tilbyder tre kantfarver i sortimentet Steni Colour facadeplader. Der er lys og mørk kerne og muligheden for sort kantlak. Den lyse og mørke kernefarve er gennemfarvet.

Hvordan påvirker valget af kernefarve mit næste projekt?
Introduktionen af mørk kernefarve åbner nye muligheder for design og arkitektur på dit næste projekt. Hvad enten projektet vil drage nytte av kontrasterne en mørk eller lys kerne kan give, eller der er ønske om et mere subtilt udseende med farver som glider naturligt sammen.